­
Praktijk Sterrenkind

Reactie deelnemers zwangerschapsyoga

"Vorige week vrijdag is ons zoontje Finn geboren.
Ik ben uiteindelijk in een noodtempo bevallen; in vijf uur met weeën van 5 min steeds, ze zeiden dat ik dus zo ontspannen was dat het daardoor zo is verlopen. De cursus was zeer bruikbaar bij de bevalling! Hartelijk dank nog daarvoor!
Ik was eigenlijk in het ziekenhuis om de bevalling in te leiden, uiteindelijk is Finn toch spontaan geboren met 41 weken en 6 dagen."
Marijke.

"Ik heb de zwangerschapsyoga erg fijn gevonden, naast mijn drukke werk kon ik echt even op adem komen op de maandagavonden. Blij dat ik het in een vroeg stadium heb gevolgd, want ik had er later in mijn zwangerschaps veel aan, hoe ik weer even tot mezelf kon komen qua ademhalen enzo."
C.J.

"In de periode van eind januari t/m halverwege april heb ik bij Coby de cursus zwangerschapsyoga gevolgd. Ik was zwanger van mijn derde kind dus je zou denken het is gesneden koek,  laat die yoga maar zitten. Maar niets is minder waar. Juist doordat ik al twee kinderen had vond ik het altijd heerlijk om op maandagavond weer naar de yoga te gaan. Mij even helemaal te kunnen focussen op deze zwangerschap in een heerlijke setting. Coby weet op een goede manier het nuttige met het aangename te verenigen. Theorie en praktijk waren goed op elkaar afgestemd, maar ook de interactie in de groep was erg leuk.  Doelgerichte oefeningen afgewisseld met een flinke dosis humor en een vleugje spiritualiteit maakten deze cursus compleet. Kortom een echte aanrader."
Merle Stel

"Tijdens de laatste maanden van mijn zwangerschap keek ik altijd erg uit naar de zwangerschapsyoga op de maandagavond.
In de eerste plaats was het altijd heerlijk ontstressen en weer even helemaal tot jezelf komen. Maar wat ook zo heerlijk was aan de lessen was dat je even kon uitwisselen met je medezwangeren. Over veranderingen, kwaaltjes en wat je eraan kunt doen, maar ook over bijvoorbeeld angsten voor de bevalling. Tijdens één van de lessen zei Coby iets over bevallen wat me tot het eind van de zwangerschap is bijgebleven: 'Bevallen doen jij en je kindje samen. Jullie helpen elkaar. Je staat er niet alleen voor.'
Dit vond ik zo'n mooie gedachte. Tijdens mijn bevalling voelde ik ook inderdaad de kracht van mijn dochtertje en daar werd ik heel rustig van. Wij hebben de klus samen geklaard."

Mandy, moeder van Gioa

"Ook voor mijn tweede zwangerschap wilde ik graag weer naar zwangerschapsyoga. Deze keer vond ik Coby. Haar ervaring, warmte en gezelligheid maken de lessen voor mij tot een heerlijk moment van ontspanning samen met de andere dames, maar vooral ook samen met het kindje in mijn buik. Coby behandelt elke les een ander thema en past hier de oefeningen op aan. Er is ook tijd om te vragen, te praten en te lachen. Voor mij is het echt het moment van de week om de buitenwereld even stil te zetten en heerlijk bezig te zijn met mijn lijf, kindje en naderende bevalling. Ook de partners worden door Coby niet vergeten. Ze worden op een erg leuke manier betrokken tijdens de partnerlessen. Coby heeft de gave om alle informatie en oefeningen op een speelse en ontspannen manier te brengen waardoor ik volledig vertrouwen heb in de bevalling!"

Leonie
 

­