­
Praktijk Sterrenkind
 
S t e r r e n m a i l
Het
logo van Sterrenkind

Praktijk Sterrenkind
nieuwsbrief februari 2018

Wat kunt u in Sterrenkind verwachten het komende jaar?

Praktijk Sterrenkind bestaat 21 jaar. Vorig jaar heb ik aangekondigd dat ik om het 20-jarig bestaan te vieren een boek uit wil geven. De titel van het boek is: Hoe een kind van de hemel een kind van de aarde wordt. "Spirituele ervaringen rondom zwangerschap en geboorte".
In dit boek verwerk ik spirituele inzichten zoals wij deze in de werkgroep 'Spirituele Pedagogiek' verzameld hebben en de spirituele ervaringen die a.s. ouders met mij gedeeld hebben in de periode dat ze in praktijk Sterrenkind kwamen. Op dit moment wordt het boek geredigeerd en verdiep ik mij in de mogelijkheden om het boek uit te geven.

In deze nieuwsbrief vind je de opleidingen die dit jaar beginnen en lees je over de verschillende vormen van begeleiding, die ik bied aan individuele mensen en aan stellen.
- Opleiding Docent Babymassage
- Zwangerschapsyoga - individueel en stellen
- Cursus Spirituele Ontwikkeling
- Spiritualiteit in de zwangerschap - lezingen op aanvraag

Het
logo van Sterrenkind

Opleiding Docent Babymassage

7x vrijdag  10:00-14:00 uur
start vrijdag 16 maart (10.00-16.00 uur)
en 13 april, 11 mei, 1 en 22 juni en 6 juli 2018 plus een nader te bepalen dag 10:00-14:00 uur

In februari start de opleiding docent babymassage.In deze opleiding krijg je in 7 dagen de achtergronden van babymassage en leer je om een individuele babymassage en een cursus aan ouders te kunnen geven.

Docent babymassage

Wat is er veranderd in Sterrenkind en wat is hetzelfde gebleven?

Naast de praktijk Sterrenkind ben ik ook gastouder geworden. Ik zorg voor 3 kleine kinderen op 3 dagen in de week.

Er zijn geen groepjes zwangerschapsyoga meer in praktijk Sterrenkind. Ik ben me meer gaan richten op individuele begeleiding. Ook geef ik begeleiding aan 'stellen'.

Zwangerschapsyoga


Groepsles babymassage geef ik op dit moment ook niet meer, maar wel individuele babymassage.

Individuele Babymassage

 

Zwangerschapsmassage

Een zwangerschapsmassage bij Sterrenkind is quality time voor jou en je baby. Een heerlijk ontspanningsmoment tijdens je zwangerschap.
Vanaf 3 maanden zwangerschap kun je een afspraak maken.

Ook zijn er cadeaubonnen als je je partner, je dochter of vriendin wilt verrassen met een zwangerschapsmassage.

Individuele Zwangerschapsmassage   Cadeaubon

  

Cursus Spirituele Ontwikkeling

In september begint de cursus Spirituele Ontwikkeling van 12 zaterdagochtenden.
Deze cursus is ontstaan in samenwerking met Anna Lamb. Anna Lamb heeft mede de stichting BIS opgericht (bewustwording en integratie van spiritualiteit). Helaas is ze in het voorjaar van 2016 overleden. Ik heb 20 jaar met haar samengewerkt rondom pedagogiek en spirituele ontwikkeling.

De cursus spirituele ontwikkeling is gericht op je eigen ontwikkeling. Hoe je als mens geworden bent die je bent. Het doel van de cursus is om dichter bij jezelf te komen, om vanuit je kern te gaan leven, om te gaan leren luisteren naar de signalen van je ziel.
De cursus biedt je oefeningen, meditaties en visualisaties. Ook zijn er opdrachten en oefeningen waar je thuis mee aan de slag kunt gaan zodat je de inhoud van de cursus in je leven kan integreren.

De cursus Losk, die weer in september 2019 zal starten is vooral gericht op het werken met kinderen vanuit spiritualiteit.
De cursus Losk en de cursus Spirituele Ontwikkeling wisselen elkaar af. Het ene jaar start Losk, het andere jaar de cursus Spirituele Ontwikkeling,
Kijk op de website voor info en data.

Cursus Spirituele Ontwikkeling

 

Spiritualiteit in de zwangerschap

Ook nieuw is dat ik op aanvraag lezingen verzorg voor kraamverzorgenden, verloskundigen, verpleegkundigen en gynaecologen. Onderwerp: 'Spiritualiteit in de zwangerschap'

Spiritualiteit In de Zwangerschap
 
 
­