­
Praktijk Sterrenkind

Reacties deelnemers Losk

"De LOSK opleiding heb ik echt ervaren als een kado voor mijzelf. Niet alleen heb ik veel geleerd over spiritualiteit, kinderen en coaching, ook heeft de opleiding mij persoonlijk verrijkt. Ik heb mijzelf dankzij de mooie oefeningen en opdrachten beter leren kennen. Daarbij heb ik veel geleerd over ouderschap en (mijn) kinderen. De cursusdagen zijn een moment van rust en bezinning en geven altijd een inzicht.

Coby is een wijze en innemende docente. Ze heeft veel kennis en ervaring op het gebied van spiritualiteit en opvoeding en weet dit op inspirerende en praktische manier over te brengen. Kortom, ik kijk terug op twee waardevolle jaren en kan iedereen die nieuwsgierig is naar zichzelf, spiritualiteit en kinderen van harte aanbevelen de LOSK opleiding te volgen."

                                                                   Rosien

"Wat een mooie opleiding en wat een inzichten heb ik gekregen in deze afgelopen 2 jaar.
Een mooie ontdekkingsreis naar het kind in jezelf, met welk doel ben ik hier op aarde, waarom doe ik dit of dat of reageer ik zo.
Maar bovenal wat kan ik ermee, wat leert het mij! Dat vond ik allemaal heel bijzonder om dat te ontdekken. De opleiding is voor mij een spiegel, waarbij het zicht steeds helderder, mooier, kleurrijker en completer werd, en waar ik naar kan kijken met een grote glimlach, tevreden en gelukkig kan zijn met wat ik allemaal zie!!
Dank je wel lieve Coby voor het doorgeven van al dit moois. Ik ben heel blij dat je dit met mij hebt willen delen. De zoektocht met jou aan mijn zij voelde heel fijn , warm en vertrouwd en heeft mij enorm geïnspireerd."

                                                                         Karin

"Inmiddels zit het eerste jaar van deze opleiding er voor mij bijna op. Nog een opleidingsdag te gaan. De opleiding is voor mij een optelsom van de vele dingen die ik afgelopen jaren gedaan heb. Er komt veel samen en geeft mij veel verdieping. Alles wordt hierdoor nog helderder. Iedere bijeenkomst is weer bijzonder en inspirerend. Na ruimt 10 jaar een eigen praktijk gehad te hebben met een “bedrijfsnaam”, ga ik nu verder onder mijn eigen naam. Dat ik dat durf en dat ik hiervoor ga staan en het ook DOE is zeker ook te danken aan de opleidingsdagen. Dank je wel Coby dat je dit alles wilt delen!"

                                                                        Angelien

"Afgelopen jaar heb ik met veel plezier de opleiding LOSK gevolgd. Het heeft me dichter bij mezelf gebracht en nog meer inzicht gegeven in waar ik vandaan kom en waar ik naar toe wil.
Coby begeleid iedereen op een liefdevolle en respectvolle manier wat naar mijn idee bijdraagt aan een veilige en open sfeer. Er is ruimte voor iedereen en ieders unieke wezen.
Wat ik ook als erg prettig ervaren heb is dat er niks wordt opgelegd van 'zo is het ' maar je wordt juist gestimuleerd om na te gaan hoe dingen voor jou zijn/ werken.
Verder is er een mooie afwisseling van luisteren naar de stof en verschillende oefeningen met elkaar en individueel.
Je kunt voelen dat Coby de lesdag met zorg voor bereid. Dit is ook te zien aan de ruimte waar de lessen gegeven worden welke iedere keer is afgestemd op het onderwerp wat we die dag behandelen en staat er altijd weer een prachtige bos bloemen en luisteren we tussendoor naar passende muziek!"
 
                                  Jorinde

­