­
Praktijk Sterrenkind

Reactie deelnemers opleiding Zwangerschapsmassage

"Ik heb vooral de sfeer heel erg gewaardeerd. Ik voelde me gelijk thuis en vertrouwd. En de waardering gaat natuurlijk naar de docent Coby en de gastdocenten. Ik vond het een super ervaring."

                            Miranda

"Ik heb deze cursus vooral ook veel geleerd over mijzelf, waarom is moeilijk uit te leggen , maar deze cursus heeft mij zeker geholpen om meer te vertrouwen op wat ik voel. Dit kan ik ook goed toepassen tijdens mijn massages. Je hebt je lessen met veel geduld en warmte gegeven.. een hele bijzondere ervaring."

                            Odile

"Wat ik bijzonder gewaardeerd heb in deze cursus is de zorgvuldigheid en aandacht van de docent bij het geven van de lessen. Vooral het oefenen in de praktijk is een ‘must’. De gastdocenten zijn zo bevlogen met hun vak dat je niet alleen heel veel van ze leert, maar dat de lessen ook op een heel ontspannen manier worden gegeven."

                            F.K. te Krommenie

"De les stof kwam zo natuurlijk en ongedwongen over, een heerlijke manier van leren,
iedere les dag was een feest, ik genoot van al jouw lessen."

                            E.de G.v.M.

"Ik, Sita, ben in 2014 met veel enthousiasme en plezier gestart met de opleiding zwangerschapsmassage bij Coby. Omdat ik heel erg basic ben ingesteld paste de manier van les geven naadloos bij mijn leefwijze. Zowel de lessen als het praktisch oefenen waren erg inspirerend. Ik heb de tijd genomen om het geleerde nu zelf in de praktijk te oefenen en ik geniet nog steeds van de ervaringen die ik heb opgedaan tijdens de cursus. Coby jouw manier van kennisoverdracht waardeer ik enorm. Hiervoor mijn dank."

                            Sita (werkzaam als doula)

­