­
Praktijk Sterrenkind

DOCENT BABYMASSAGE

individuele opleiding door Coby de Jong

Soms ben je in die omstandigheden dat je geen aansluiting vindt bij een bestaande, lopende opleiding babymassage bijvoorbeeld omdat er in je huidige werkomstandigheden iets is veranderd.

Denk bijvoorbeeld aan een functie verandering in je werk als yoga docente, (je bent b.v. zwangerschapsyoga gaan geven en wilt de moeders b.v. een kennismakingsles babymassage aanbieden) kraamverzorgster ( je wilt net even dat extra geven aan ouders met een pasgeboren baby) of gastouder. (het is een pré als er in jouw gastouderbureau iemand kennis van zaken heeft rondom babymassage)

Je hebt bijvoorbeeld behoefte om je aanbod uit te breiden met babymassage en je wilt niet wachten op de volgende opleidingsdatum.

Daarom besluit je om een individueel traject aan te gaan.
Vaak zijn er ook mogelijkheden dat de werkgever de kosten van de opleiding betaald.  Je kunt de kosten van je opleiding ook opvoeren als zakelijke kosten bij de belastingaangifte.

In de individuele opleiding worden dezelfde onderwerpen behandeld als in de 'normale' opleiding.
Het verschil is dat de lessen intensiever zijn ( 1 op 1) en korter zijn (3 uur)

Het verschil is dat er  in de individuele opleiding géén gastdocenten zijn. Wel behandel ik de informatie die in de gastlessen gegeven worden; zoals anatomie, aromatherapie, voetzonereflexmassage en bach bloesems.

In de individuele opleiding kan er op je vragen worden ingegaan. De opleiding wordt helemaal op jouw wensen afgestemd.

Ook is het mogelijk dat we in onderling overleg een opleiding samenstellen; misschien heb je in een andere opleiding bepaalde vakken al gehad, zoals spirituele pedagogiek of de basisprincipes van massages, dan kunnen we bepaalde onderdelen weglaten uit de opleiding.

De kosten van de individuele opleiding zijn dezelfde als van  de 'normale' opleiding.

­