­
Praktijk Sterrenkind

Reactie deelnemers opleiding Babymassage

"Je hebt spiritualiteit voor mij terug gebracht naar iets moois. Wat ik bijzonder gewaardeerd heb zijn de rust en de liefde die in de dagen te voelen zijn. Alles is goed en iedere emotie is toegestaan. Je wordt volledig gerespecteerd, ook als je niet (helemaal) dezelfde mening deelt."
                  SB

"De opleiding babymassage heeft me veel gebracht. De pedagogiek en spirituele achtergrond die ik hiermee gekregen heb, zijn me erg dierbaar geworden. Ik denk dat de opleiding veel basiskennis geeft aan een docent babymassage. Mijn complimenten, want ik ga de lesdagen en de groep echt missen. Het was een bijzondere ervaring waar ik de rest van mijn leven profijt van ga hebben.het was een juiste keuze om deze opleiding te volgen. Ik ben trots op het certificaat welke ik in ontvangst mag nemen. De sfeer binnen de groep was erg goed. Ik ga met trots mijn opleiding vermelden in mijn folder en op mijn website, omdat ik vind dat de opleiding kwalitatief goed is en bijzonder binnen Nederland. Kortom: ik onderscheid me van vele docenten babymassage."
                   Sonja H.

"Toen ik aan de cursus begon wist ik niet zo goed wat ik moest verwachten. Het heeft me innerlijk rijker gemaakt, ik wil het nu zo snel mogelijk gaan uitvoeren zodat ouders het ook kunnen ervaren hoe fijn babymassage eigenlijk is. Door de opleiding heb ik mezelf beter leren kennen en te waarderen. Je wordt er innerlijk rijker van en dat is mooi."
                  R.M Vrede

"Je hebt een erg prettige en een fijne manier van lesgeven. Je vertelt een visie en predikt het niet als d  waarheid. Iedereen kan er het zijne uit halen Je brengt iets op een hele goede manier over. Ik voelde me veilig en op mijn plek waardoor ik in staat was om te groeien. De lesstof zette me op een zeer positieve maner aan tot nadenken over het verleden, het heden en de toekomst.
Daarnaast was 'de groep' iets heel bijzonders, zoveel verschillende mensen en het klikte zo goed. Er is lief en leed gedeeld en dat voelde erg goed. Het was voor mij een bijzonder jaar met de geboorte van mijn dochtertje, ik ben blij dat ik het met jullie heb mogen delen. De 1e lesdag was ik al zwanger en door de lessen van het 1e blok over spiritualiteit ben ik op andere manieren naar mijn zwangerschap gaan kijken. Ik heb nog meer contact gemaakt met mijn kind en heb keuzes bewuster gemaakt. Ook tijdens de bevalling heb ik veel gehad aan het geleerde. Door de kennis uit de opleiding, de visualisaties en het delen van ervaringen, heb ik op de operatietafel de niet geplande keizersnee al een plek kunnen geven en goed kunnen verwerken, daar ben ik je erg dankbaar voor.
Ik als 'niet ochtend mens' kwam de vrijdagen met liefde om 6:30 uur uit mijn bed en dat zegt heel wat!! Het was gewoon super en oh wat ga ik het missen."
                  Mary

"De cursus die ik bij Coby bij Sterrenkind heb gevolgd sprak mij meteen aan toen ik op internet zocht naar een opleiding voor Docent baby massage. Ik reed ongeveer om de 3 weken van Lomm (in de buurt van Venlo) naar Den Haag. Dit was elke keer een hele trip, die ik met plezier aflegde, om weer gevoed te worden met nieuwe leerstof, maar ook om van mezelf te leren.
De groep was vanaf het begin heel erg hecht. Wat ik aan Coby waardeerde was dat ze zelf altijd heel erg open en eerlijk was over haarzelf, wat eraan bijdraagde dat iedereen zichzelf kon/mocht zijn. Door de goede cursus van Coby bezit ik nu de kennis om een eigen bedrijfje hier bij mezelf aan huis op te starten als de tijd er helemaal rijp voor is. Lieve Coby, bedankt voor alles."
Kim Platen-Bos uit Lomm

"Fijne , rustige groep, je mocht jezelf zijn. Het spirituele stuk vond ik echt heel interessant, dit was nieuw voor mij. Hierdoor voel ik me sterker mijn plek in mijn leven.
De spirituele achtergronden omtrent de geboorte vind ik ten opzichte van andere opleidingen een pré."
                  J.de J.

"Wat ik bijzonder gewaardeerd heb in de cursus is de openheid en het delen met elkaar. Ik vond dat de cursusdagen goed gevuld waren. Ik heb onwijs veel opgestoken over de spirituele ontwikkeling van het kind tijdens de zwangerschap en geboorte en ook al toe kunnen passen in mijn werk. Heel erg bedankt"
                  M.R.

"Wat ik bijzonder gewaardeerd heb is de persoonlijke aandacht van Coby, het gevoel dat er naar je geluisterd wordt, dat er belangstelling is voor de cursisten.
Ik vond alle onderwerpen die in de cursus behandeld werden heel interessant. Ik ben blij met de DVD over babymassage, waardoor ik de technieken goed kan bestuderen"
                  J. B.

"Wat ik bijzonder gewaardeerd heb in de opleiding is de liefde voor het kind! De docenten geven les vanuit alle respect voor wie dit kleine mensje al is, dat het aanwezig mag zijn in alle liefde, aandacht en zorg.
Dank je wel voor je bezieling en enthousiasme. Daar hoop ik nog veel ouders en kleintjes van te laten meegenieten."
                  W.G.

"Ik heb heel veel geleerd. Mijn bijzondere waardering gaat uit naar jouw manier van lesgeven; heel ontspannend en toch zeer leerzaam"
                  R.v.E. 

"Bedankt voor je inspiratie Coby! Ik vond de opleiding docent babymassage heel fijn en informatief. Ik hoop dat je nog meer docenten op mag en kan leiden zodat veel kleintjes kunnen genieten en bonden met hun papa en mama."
                  C.

 

­