­
Praktijk Sterrenkind

Hoe een kind van de aarde een kind van de hemel wordt

29,99 € stuk


Specificaties

Coby de Jong
9789493071711
Ja, kleur
250
Paperback / softback
Nederlands

voorkant-kindvdhemel-1
voorkant-kindvdhemel-1achterkant-kindvdhemel-1

spirituele wijsheden en ervaringen rondom zwangerschap en geboorte

Een boek over spiritualiteit en opvoeding dat voor iedereen toegankelijk is. Spiritualiteit is niet meer zweverig , maar echt van deze tijd. Dit boek geeft je inzichten, handvatten & praktische tips voor in het dagelijks leven.

Het boek gaat over:

    Contact maken met je kindje in je buik.
    Het bewustzijn van de baby voor, tijdens en na de geboorte.
    Reïncarnatie in het licht van zwangerschap en geboorte.
    Spirituele achtergronden over zwangerschapsvergiftiging, stuitligging & vroeggeboorte.
    Je levensopdracht en waarom je bij deze ouders bent geboren.

Door het lezen van dit boek krijg je meer inzicht waarom je kindje bij jou wordt geboren, zul je meer vervulling ervaren in ouderschap en krijg je meer inzichten in je eigen kindertijd. Je kunt alle gevoelens van tekort en schuldgevoelens van je af laten glijden omdat het boek je geruststelt. Een van Coby’s uitgangspunten is ; “dat jij de goede ouder bent voor dit kind.” Je zult geïnspireerd worden over de opvoeding die je aan kinderen in je huidige opvoedingssituatie geeft. De praktijkervaringen van de ouders die Coby in het boek heeft opgenomen vormen de omlijsting van de inhoud van het boek.

Coby de Jong heeft zich tijdens haar hele leven verdiept in spiritualiteit en opvoeding. Ze is altijd op zoek naar zingeving.
Mede door het overlijden van haar vader werd ze getriggerd om op onderzoek te gaan naar het mysterie van het leven.
In het dagelijks leven is Coby behalve schrijfster; yogadocent en gastouder. Ze geeft zwangerschapsyoga, babymassage en zwangerschapsmassage vanuit haar praktijk ‘Sterrenkind’. Coby heeft een partner, 2 volwassen kinderen en 3 kleinkinderen.
 

­